საჭირომასალა: 1 ჭიქა ქოქოსის ფანტელი, 2 ჭიქა წყალი, 1 ჭიქა შაქარი, 1/2 ჭიქა ფქვილი, 200 გ სამარხვო კარაქი, ნახევარი ფილა შავი შოკოლადი, 1 ფინჯანი სხვადასხვა დაჭრილი ხილი, ცუკატები – მოსართავად.
მომზადება: 1/2 ჭიქა ქოქოსის ფანტელს დავასხათ 2 ჭიქა წყალი და ვადუღოთ 8-10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადავწუროთ, ავიღოთ 1,5 ჭიქა ქოქოსის ნახარში, რომელშიც უნდა გავხსნათ შაქარი და ფქვილი და მუდმივი მორევით ვხარშოთ. კარგად რომ შესქელდება, გავთქვიფოთ მიქსერით და გავაცივოთ. ცივ კრემს შევათქვიფოთ ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი. კრემი ხილ
... კითხვის გაგრძელება »