შაბათი, 2025-01-18, 4:52 AM
ელსას სამზარეულო...

 

საიტის მენიუ
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ბავშვები [23]
დღესასწაულები [20]
რჩევები [22]
ბიბლიოთეკა [21]
სამზარეულო [31]
ოჯახი [20]
ცხოველები და მცენარეები [30]
მედიცინა [21]
მოდა [19]
დედამიწის შესახებ [12]
ეს საინტერესოა [42]
მოგზაურობა [13]
ხალხის გამოკითხვა [3]
ყველაფერი სპორტზე [2]
ძებნა
კალენდარი
«  იანვარი 2025  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ჩანაწერების არქივი
ჩვენი გამოკითხვა
როგორია ჩვენი საიტი?
სულ პასუხი: 30
მინი-ჩეთი
საიტის მეგობრები
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 21
სტუმარი: 21
მომხმარებელი: 0
მთავარი » სამზარეულო

1. შემწვარი კვერცხი, ანუ ომლეტი გაცილებით ფუმფულა და გემრიელი გამოვა, თუ კვერცხს თქვეფისას 1 სადილის კოვზ წყალს ჩაუმატებთ.

2. თუ ნაღები ათქვეფისას ძალიან თხელია, ჩაუმატეთ მას 1 სადილის კოვზი შაქრის ფხვნილი, შედგით მაცივარში და ხელახლა ათქვიფეთ.

3. ნიგვზის გამოყენება შეგიძლიათ ნებისმიერ როგორც ბოსტნეულის, ასევე ხილის სალათაში. იგი მათ პიკანტურ და სასიამოვნო გემოს ანიჭებს და გაცილებით კალორიულიც არის.


კატეგორია: სამზარეულო | ნანახია: 715 | დაამატა: sali-q2 | თარიღი: 2013-12-27 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4