ოთხშაბათი, 2025-07-02, 4:50 PM
ელსას სამზარეულო...

 

საიტის მენიუ
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ბავშვები [23]
დღესასწაულები [20]
რჩევები [22]
ბიბლიოთეკა [21]
სამზარეულო [31]
ოჯახი [20]
ცხოველები და მცენარეები [30]
მედიცინა [21]
მოდა [19]
დედამიწის შესახებ [12]
ეს საინტერესოა [42]
მოგზაურობა [13]
ხალხის გამოკითხვა [3]
ყველაფერი სპორტზე [2]
ძებნა
კალენდარი
«  ივლისი 2025  »
ორ სამ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩანაწერების არქივი
ჩვენი გამოკითხვა
როგორია ჩვენი საიტი?
სულ პასუხი: 30
მინი-ჩეთი
საიტის მეგობრები
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
მთავარი » სამზარეულო

1. შემწვარი კვერცხი, ანუ ომლეტი გაცილებით ფუმფულა და გემრიელი გამოვა, თუ კვერცხს თქვეფისას 1 სადილის კოვზ წყალს ჩაუმატებთ.

2. თუ ნაღები ათქვეფისას ძალიან თხელია, ჩაუმატეთ მას 1 სადილის კოვზი შაქრის ფხვნილი, შედგით მაცივარში და ხელახლა ათქვიფეთ.

3. ნიგვზის გამოყენება შეგიძლიათ ნებისმიერ როგორც ბოსტნეულის, ასევე ხილის სალათაში. იგი მათ პიკანტურ და სასიამოვნო გემოს ანიჭებს და გაცილებით კალორიულიც არის.


კატეგორია: სამზარეულო | ნანახია: 718 | დაამატა: sali-q2 | თარიღი: 2013-12-27 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4