შაბათი, 2025-01-18, 3:44 AM
ელსას სამზარეულო...

 

საიტის მენიუ
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ბავშვები [23]
დღესასწაულები [20]
რჩევები [22]
ბიბლიოთეკა [21]
სამზარეულო [31]
ოჯახი [20]
ცხოველები და მცენარეები [30]
მედიცინა [21]
მოდა [19]
დედამიწის შესახებ [12]
ეს საინტერესოა [42]
მოგზაურობა [13]
ხალხის გამოკითხვა [3]
ყველაფერი სპორტზე [2]
ძებნა
კალენდარი
«  იანვარი 2014  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ჩანაწერების არქივი
ჩვენი გამოკითხვა
როგორია ჩვენი საიტი?
სულ პასუხი: 30
მინი-ჩეთი
საიტის მეგობრები
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
მთავარი » 2014 » იანვარი » 19 » ორაგული ბრინჯით
5:08 PM
ორაგული ბრინჯით
ორაგული ბრინჯით

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
200 გრ. ორაგულის ფილე, 1 ჩ/კ თაფლი, 1 ძირი მწვანე ხახვი, 0,5 ს/კ 6%–ნი ძმარი, ზეითუნის ზეთი, 0,5 ჭიქა მრგვალი ბრინჯი, პილპილი, მარილი.

მომზადების წესი:
კუბებად დაჭრილი თევზი დაამარინადეთ ძმრის, პილპილის, მარილისა და თაფლის ნარევში. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი და თევზი მარინადიანად სწრაფად შეწვით, დაახლოებით 3 წუთის განმავლობაში.

გარეცხილი ბრინჯი თავის ტოლ წყალში 12 წუთი დაბალ ცეცხლზე ხარშეთ, შეანელეთ 0,5 ს/კ ძმრით, თითო მწიკვი მარილით და შაქრით, 1 ს/კ მდუღარე წყლით, 1 ს/კ ზეითუნის ზეთით და სწრაფად ურიეთ. მზა ბრინჯი გადაიტანეთ მზა თეფშზე, თავზე მოაყარეთ შემწვარი ორაგული და დაჭრილი ხახვი.


დაამატა  ლადო  სოფრომაძემ

კატეგორია: სამზარეულო | ნანახია: 615 | დაამატა: sali-q2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: