შაბათი, 2025-01-18, 5:07 AM
ელსას სამზარეულო...

 

საიტის მენიუ
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ბავშვები [23]
დღესასწაულები [20]
რჩევები [22]
ბიბლიოთეკა [21]
სამზარეულო [31]
ოჯახი [20]
ცხოველები და მცენარეები [30]
მედიცინა [21]
მოდა [19]
დედამიწის შესახებ [12]
ეს საინტერესოა [42]
მოგზაურობა [13]
ხალხის გამოკითხვა [3]
ყველაფერი სპორტზე [2]
ძებნა
კალენდარი
«  დეკემბერი 2013  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩანაწერების არქივი
ჩვენი გამოკითხვა
როგორია ჩვენი საიტი?
სულ პასუხი: 30
მინი-ჩეთი
საიტის მეგობრები
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 16
სტუმარი: 16
მომხმარებელი: 0
მთავარი » 2013 » დეკემბერი » 28 » ქათმის სენდვიჩი
9:50 PM
ქათმის სენდვიჩი
 დღეს უნდა შემოგთავაზოთ სენგვიჩის რეცეპტი. მიუხედავათ იმისა, რომ ძალიან ბევრს ვამზადებ და ვირჩევ სახლში მომზადებულ კერძს, ჩემებს მაინც უყვართ სენგვიჩი. ცხელიც, ცივიც, თევზით თუ ქათმით. მზადდება იგი ძალიან მალე.

სენგვიჩი შეგვიძლია წავიღოთ პიკნიკზე, მივირთვათ საუზმის სახით ან უბრალოდ მაშინ, როდესაც მოგვშივდება. სხვათაშორის, მას ძალიან უხდება წვენი, ჩაი, ყავა, ლუდი, არჩევანი თქვენზეა!

მასალა:
პური (ბატონი) 1 ც.
ქათმის ფილე 100 გ
ნიორი 1 კბილი
მაიონეზი ან არაჟანი
სალათას ფოთლები 2-4 ც
პომიდორი 1 ც.
ყველი 30 გ

მომზადების წესი:

გავჭრათ ბატონი.

 ნიორი წავუსვათ პურს.  

 წავუსვათ მაიონეზი.  

შემდეგი ფენით ვდებთ სალათას ფოთლებს.

თხლად დაჭრილი პომიდორი დავაწყოთ სალათაზე.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   პომიდვრის ზემოდან დავალაგოთ მომზადებული ქათმის ფილე. მე დამრჩა მოხარშული ქათმისგან, ასევე მოუხდება კატლეტი, ძეხვი ან თევზი.  

ქათამზე ვაყრით საყვარელ ყველს და 2 წუთით ვდებთ მიკროტალღურში.
შეილება არ გავაცხელოთ რა თქმა უნდა, სალათა შეინარჩუნებს თავის სტრუქტურას.
სუფრაზე მისატანას გირჩევთ ან ცხელს ან თბილს წვენთან ერთად.








                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

კატეგორია: სამზარეულო | ნანახია: 898 | დაამატა: sali-q2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: