შაბათი, 2025-01-18, 2:00 AM
ელსას სამზარეულო...

 

საიტის მენიუ
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ბავშვები [23]
დღესასწაულები [20]
რჩევები [22]
ბიბლიოთეკა [21]
სამზარეულო [31]
ოჯახი [20]
ცხოველები და მცენარეები [30]
მედიცინა [21]
მოდა [19]
დედამიწის შესახებ [12]
ეს საინტერესოა [42]
მოგზაურობა [13]
ხალხის გამოკითხვა [3]
ყველაფერი სპორტზე [2]
ძებნა
კალენდარი
«  მაისი 2014  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩანაწერების არქივი
ჩვენი გამოკითხვა
როგორია ჩვენი საიტი?
სულ პასუხი: 30
მინი-ჩეთი
საიტის მეგობრები
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
მთავარი » 2014 » მაისი » 7 » მაწვნისა და მარწყვის ტორტი
9:36 PM
მაწვნისა და მარწყვის ტორტი
მაწვნისა და მარწყვის ტორტი
დრო
 
ულუფა
0
სირთულე
საშუალო
 
 
 
ინგრედიენტები:
მაწონი
300 გ
 
რძე
300 გ
 
ჟელატინი
30 გ
 
ლიმონის წვენი
1 ს.კ
 
შაქარი
გემოვნებით
 
კაკაო
1 ს.კ
 
მარწყვის ფენისთვის
 
მარწყვი
200 გ
 
ჟელატინი
1 ს.კ
 
შაქარი
გემოვნებით
 
წყალი
50 მლ
 
 
 
ჟელატინს დაასხით რძე და დატოვეთ 10-15 წუთი. შემდეგ გაათბეთ, რომ ჟელატინი გადნეს. მაწონი აარჩიეთ ახალი, სიმჟავის გარეშე. გათქვიფეთ შაქართან ერთად, დაამატეთ ლიმონის წვენი. რაც უფრო დიდხანს ათქვეფთ, მით უფრო ჰაეროვან ჟელეს მიიღებთ.დაამატეთ ჟელატინიანი რძე. . ამ მასის 1/4 ცალკე გადაასხით და დაამატეთ კაკაო. ჩაასხით ფორმაში და საყინულეში შედგით 10-15 წუთი. შემდეგ ზემოდან თეთრი ჟელე დაასხით და შეაბრუნეთ მაცივარში სანამ არ გამაგრდება.
როცა ჟელე მზად იქნება, მოამზადეთ მარწყვიანი ფენა. ჟელატინი წყალში დაალბეთ, შემდეგ გაადნეთ. მარწყვი პიურედ აქციეთ, დაამატეთ შაქარი გემოვნებით და ჟელატინი. დაასხით ზემოდან მაწვნის ჟელეს და დადეთ მაცივარში, სანამ მარწყვის ფენაც არ გამაგრდება
კატეგორია: სამზარეულო | ნანახია: 831 | დაამატა: sali-q2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: